0 |

בוצרים ונהנים

בוצרים ונהנים
פעילות בציר והכנת תירוש לכל המשפחה בראש השנה ובסוכות

יקב יפתחאל מזמין אתכם
משפחות וילדים, סבים ונכדים, קבוצות וזוגות לפעילות בציר ייחודית הכוללת את תהליך הכנת התירוש מהענב ועד לבקבוק

בראש השנה 10-11.9.18
בסוכות 22-9-1.10.18
בין השעות 9:00-14:00

מסלול הפעילות
הגעה למרכז המבקרים וקבלת תדרוך ראשוני
בציר ענבים ידני לסלסלות, חזרה לחורשת האיקליפטוס להמשך התהליך בצל העצים,  הפרדת הענבים מהאשכולות, מעיכת הענבים, סחיטתם, סינון ומילוי התירוש לבקבוק אישי, פיקוק בפקק שעם ויצירת תוויתאישית. התהליך כולו מתבצע בעבודת ידיים ובעזרת מכונות המתאימות לילדים

  • הפעילות תלווה בהדרכה צמודה ולאחריה יתקיים ביקור ביקב הכולל סרט המתאר את תהליך הכנת היין אצלנו

    לסיום, המבוגרים מוזמנים לטעימות יין במרכז המבקרים והילדים למשחקי העץ שבמתחם ולפינת הג'ימבורי

  • עלות כניסה: 40 ₪ למשתתף (בוצר) ו-25 ₪ למלווה

    גלידות וקרטיבים בתשלום נוסף

בוצרים ונהנים בלילה – רק בחופש הגדול
פעילות לקבוצות/משפחות מעל 15 איש ובתיאום מראש
וכוללת תוספת של מדורה והכנת פיתות על הטאבון

מועדון לקוחות

הצטרפו למועדון הלקוחות שלנו ותהנו ממגוון הטבות והנחות

הביקתה - מרכז מבקרים

במרכז המבקרים של יקב יפתחאל ניתן לערוך סיורים מודרכים.הסיורים בתאום מראש לקבוצות בלבד במהלך הסיור תוכלו לשמוע על הקרבה ליקב והטיפול המסור בכרם התורמים להכנת היינות האיכותיים שלנו

רכישת יינות

חובבי היין מוזמנים אלינו לביקתהאו הכנסו לרכישה אונליין